Första inlägget!

Det allra första inlägget tillägnas till El Caudillo eller Calle som han så fint kallas. Jag önskar att vi börjat blogga tidigare så att man skulle kunna läsa och se hur mycket han utvecklats, att vi verkligen dokumenterat ALLT så man fick ha kvar lite minnen av honom och få se resultatet av allt slit!
 
 
 
Under alla år man åkt upp till hästgården i Sala för att rida och sköta hästar har han alltid funnits där, så nu när vi "äger" honom känns det jätte konstigt men ändå bra! Tanken var att vi förra sommaren kanske skulle köpa honom men han var så liten då så vi tänkte vänta ett år och se om han växte mer, men det gjorde han inte. Så vi "fick" honom för att utbilda honom så att han kunde säljas vidare! 
 
El Caudillo är en liten varmblods travare på 5 år (2007) e. His Majesty u. Electric Jam. När han kom till oss kunde man knappt sitta upp, skritta och trava gick bra men that was it lixom. Han har varit okomplicerad i all hantering och han har varit lättlärd och väldigt nyfiken enda sedan han kom hit i början av sommaren. Så utvecklingen av lille Calle har gått fort och bra, nu är han ren i alla gångarter, han har "lärt" sig hoppa och har verkligen utvecklat sin hoppteknik.
 
Som 2åring vart han inkörd, men blev aldrig startad. Han har ingen vinnarskalle överhuvudtaget och tycker inte det är kul att springa så han reds in som 4 åring. 
 
Han är den goaste häst jag någonsin mött, han har verkligen ett hjärta av guld och förtjänar nu en "egen" familj att fortsätta utvecklas med! Jag kommer verkligen sakna honom <3




 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu